İSTANBUL / KAĞITHANE - Kağıthane Bilim ve Sanat Merkezi

Kağıthane Bilim ve Sanat Merkezi

MERKEZ MAH. ZİNNUR SK. ORTAÖĞRETİM SİTESİ NO 10 KAĞITHANE / İSTANBUL
Vizyon
Kağıthane Bilim ve Sanat Merkezi olarak vizyonumuz; bilimsel metotlar ve modern eğitimin ışığında, öğrencilerimizin üst düzey zihinsel becerilerini geliştirmektir. Evrensel düşünen, eleştirel, problem çözme yeteneğine sahip, yenilikçi, girişimci, kariyer odaklı aynı zamanda Atatürk ilkelerine ve milli değerlerine bağlı; başarılı ve mutlu bireyler yetiştiren kurum olmak.
Misyon
Kağıthane Bilim ve Sanat Merkezi Olarak misyonumuz; öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alarak onların akademik, sanatsal, akıl yürütme, muhakeme becerilerini üst düzeye çıkararak desteklemektir. Bireyselleştirilmiş ve farklılaştırılmış eğitim uygulamalarıyla akademik ve teorik bilgilerin yanı sıra pratik yaşam becerilerini kazandırmayı hedeflemekteyiz. Öğrencilerimizin potansiyellerini maksimum seviyeye çıkartarak bağımsız düşünme, problem çözme, takım çalışmasına uyum sağlama ve liderlik becerilerini kazandırarak ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarı kazanan bilim ve sanat insanları yetişmesini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Örgün
Saatler
Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma: 15.00 -19.20 Cumartesi Sabah : 09.50 - 12.40 Cumartesi Öğle : 12.50 - 15.40
Merkezi Sistem