İSTANBUL / KAĞITHANE - Kağıthane Bilim ve Sanat Merkezi

Nis

Tales, A Plus, Kanguru, Matbeg ve Fenbeg uygulamalarında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

İstanbul İl Milli Eğitim'in düzenlediği Türkiye'de Roket Çalışmalarının Dünü ve Bugünü adlı seminer, HUZAD Başkanı ve Uzay Mühendisi Yeşim SAYINER KARACEBE'nin liderliğinde gerçekleşti. Seminer, Türkiye'nin roket teknolojisi alanındaki geçmişini ve bugünkü gelişmelerini aydınlatıcı bir şekilde ele aldı.

Yeşim SAYINER KARACEBE'nin deneyimli bakış açısı, katılımcılara Türkiye'nin roket teknolojisi alanındaki ilerleyişini ayrıntılı bir şekilde sundu. Bandırma Roket Kulübü'nün öncülüğünde düzenlenen bu etkinlik, öğrencilerin ve teknoloji meraklılarının, roket bilimi ve teknolojisi konusundaki bilgi birikimini artırmalarına olanak sağladı.

Nis

Müzik Birimi öğrencilerimiz, öğretmenimiz Yasemin ACAR koordinesinde Hamamizade İsmail Dede Efendi Müze evinde ilk konserini gerçekleştirdi. Klasik Türk Müziği eserlerinin seslendirildiği konserimizde, güfte ve bestesi İsmail Dede Efendi'ye ait Yine Bir Gülnihal isimli eser, değerli Hüseyin KIYAK yönetiminde İTÜ TMD konservatuarı lise bölümü öğrencileriyle seslendirildi.

Nis

Kurumumuzca düzenlenen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni; gösteri, deneyler, yarışmalar, resim ve müzik içerikleriyle kutlandı.

Mrt

Kağıthane Bilim ve Sanat Merkezi Müzik Birimi öğrenci ve velileri, kıymetli İbrahim YAZICI şefliğinde, Atatürk Kültür Merkezi'nde harika bir İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası konseri dinledi.

Solist: Ksenija SİDOROVA(Akordeon)

Başkemancı: Jülide YALÇIN

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası

Mrt

"Sosyal Medya İçerik Yönetimi" Eğitimi, 29 Mart 2024 Cuma günü Altınbaş Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gayrettepe Sosyal Bilimler Yerleşkesi Konferans Salonunda, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan ÇELİK başkanlığında, Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Dekanı Dr. Duygu Kotan TÜRKDEN ile aynı üniversitenin sosyal medya içerik yönetimi uzmanı Yelda ÜLKEN'in sunumlarıyla gerçekleşmiştir. "Sosyal Medya İçerik Yönetimi Eğitimi" katılımcılara kaliteli sosyal medya içerikleri üretebilmek, sosyal medya içeriklerini doğru yöntem, yaklaşım ve stratejiyle yönetebilmek için ihtiyaç duyulan nitelikli bilgiyi ve deneyimi kazandırmayı hedeflemektedir. Eğitime, kurumumuzu temsilen müdürümüz Anıl Vurkan YILMAZ ve rehberlik öğretmenimiz Rukiye ERGÜN katılım sağlamışlardır.

Mrt

Kurumumuzca düzenlenen Karma Resim Sergisi, Kağıthane Kaymakamımız Sayın Niyazi ERTEN, Kağıthane Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya POSTACI, İdari ve Mülki Amirlerimiz, Şube Müdürlerimiz, Okul Müdürlerimiz, Öğretmenlerimiz, Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimizin katılımıyla açıldı. Sergi alanının gezilmesi sonrası, sergimize eserleri ile katılan değerli öğretmenlerimize Kağıthane Milli Eğitim Müdürü Zekeriya POSTACI tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Psikolojik Danışmanımız Rukiye ÜNVER tarafından 9 oturumda gerçekleştirilen "Özel Yetenekli Çocuğum Var Ebeveyn Eğitim Programı" tamamlandı. Programı tamamlayan ebeveynlerimize Katılım Belgeleri Merkez Müdürümüz Anıl Vurkan YILMAZ tarafından takdim edildi.

Şbt

Bakanlık Baş Müfettişi Mehmet Sami ÖCAL ve müfettiş Zeki EKİNCİ kurumumuzda ki çalışmalarla ilgili bizlere rehberlik ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya POSTACI, Şube müdürlerimiz Ergin ŞEN ve Yılmaz YILDIRIM ile İlçe Milli Eğitim İSG Uzmanı Selcen Hanım'da nezaket ziyaretinde bulundular.

Ara

Kaymakamımız Sayın Niyazi ERTEN,kurumumuzu ziyaret ederek genel eğitim faaliyetleri hakkında bilgi almıştır.